Implicare și participare în activitățile Institutului Aspen România

ADERAREA MEMBRILOR

Membrii Institutului Aspen România sunt persoane fizice și companii care s-au angajat să promoveze valorile Aspen prin participarea personală directă în activitățile Institutului și prin sprijin financiar. Membrii Aspen România au obligația de a respecta criteriile de integritate și imparțialitate generate de valorile și misiunea Institutului.

Companiile private și persoanele fizice cu o reputație publică și profesională excelentă, care împărtășesc idealurile și țelurile Aspen privind dialogul inclusiv și nepartizan pentru o societate dreaptă sunt binevenite să candideze ca membri. Viitorii membri au nevoie de recomandări de la cel puțin doi membri AIR actuali (ne puteți trimite solicitări în acest sens pentru a vă îndruma), pachetul este apoi trimis către Consiliul Director spre aprobare, afilierea fiind finalizată după primirea aprobării în Adunarea Generală.

Cotizația anuală a membrilor Institutului Aspen România depinde de tipul de membru:

  • Membru Corporate (corporații și reprezentanții lor): 15.000 €
  • Membru Enterprise: 10.000 €
  • Membru Business (pentru companii cu o cifră de afaceri anuală de cel mult 20 milioane euro): 5.000 €
  • Persoană fizică, sectorul privat: 2.500 €

Toți membrii Institutului Aspen România sunt eligibili pentru participarea la seminarii și programe de politici publice și sunt asociați cu activitățile Institutului (leadership, politici publice, evenimente și programe publice, rețeaua Aspen internațională). Membrii pot recomanda alți membri ai organizației pentru aceste programe, pot iniția și participa în structurile de guvernanță ale programelor existente sau în cele nou create. În privința timpului pe care trebuie să îl dedice, acesta depinde exclusiv de preferința personală – unele persoane fizice și organizații sunt interesate de un singur program, altele sunt interesate de tot ceea ce facem (deseori prin intermediul altor persoane din organizația afiliată). Avem membri care nu sunt cetățeni români, precum și membri care nu au domiciliul în România.

Dacă sunteți interesați să vă alăturați Institutului Aspen România sau să contribuiți la activitățile noastre, vă rugăm să ne contactați la adresa office@aspeninstitute.ro.