Seminarul Noua Economie și Societatea

Seminariile de leadership specializate sunt organizate la intersecția dintre programele de leadership şi programele de politici publice ale Institutului Aspen România, fiind finanțate prin programele de politici publice menționate anterior.

Sub îndrumarea moderatorilor, fiecare seminar invită pe cei 20 – 25 de participanți, reprezentanți ai comunităților Programelor Aspen de politici publice (inclusiv decidenți din sectorul public) să reflecteze asupra conceptului de societate dreaptă și să facă parte dintr-o dezbatere informală și constructivă pe subiecte relevante pentru programele respective.

Primele ediții ale seminariilor de leadership specializate au fost organizate cu prezență fizică în 2019. În contextul pandemiei de COVID-19, Institutul Aspen România a organizat în 2020 şi 2021 ediții on-line adaptate ale seminariilor de leadership specializate, iar în 2022 seminariile au revenit la formatul fizic.

Edițiile cu numărul 5 ale seminariilor de leadership specializate vor fi organizate în prima jumătate a anului 2023, în format fizic.

Acestea sunt: Seminarul de leadership organizat sub umbrela Aspen Healthcare & Quality of Life Program (Programul Aspen Sănătate și Calitatea Vieții), precum și Seminarul de leadership organizat în cadrul New Economy & Society Program (Programul Aspen Noua Economie și Societatea).

Sign up for our email newsletter

The best of the Aspen Institute Romania, right in your Inbox.

Thank you. You are subscribed to our newsletter. Subscribe The e-mail address is not valid.