Fondul Aspen pentru Leadership a fost creat la începutul anului 2020, ca structură menită să sprijine inițiativele de leadership ale Institutului Aspen România și să ofere burse pentru participarea la Programele de leadership Aspen.

Generoasele contribuții ale partenerilor Fondului Aspen pentru Leadership și ale persoanelor fizice, vin în sprijinul eforturilor noastre de a continua să oferim burse liceenilor, studenților din universități, tinerilor profesioniști, reprezentanților sectorului public și reprezentanților ONG-urilor, din România și  din regiune.

Mulțumim partenerilor Fondului Aspen pentru Leadership pentru sprijin și generozitate:

  • Banca Comercială Română (Partener al Programului de Leadership pentru Sectorul Public)
  • Enel România (Partener al Programului de Leadership pentru Sectorul Public)
  • Raiffeisen Bank
  • UniCredit Bank
  • Alliance Healthcare Romania
  • Merk Class
  • Orion
  • Tud Group
  • Patria Bank

Programe de leadership ale Institutului Aspen România susținute prin Fondul Aspen pentru Leadership:

Fiți alături de noi în efortul de a promova leadership-ul bazat pe valori, în sprijinul unei societăți mai bune!

Alăturați-vă ca și contribuabili individuali la Fondul Aspen pentru Leadership, redirecționând 3,5% din impozitul pe venit către Institutul Aspen România, alegând una dintre următoarele opțiuni:

– Accesați următorul link (https://formular230.ro/institutul-aspen-romania), completați datele personale și trimiteți documentul semnat la adresa office@aspeninstitute.ro, până la data de 23 mai 2023.

– Completați formularul ANAF disponibil la acest link  și trimiteți-l la adresa office@aspeninstitute.ro, până la data de 23 mai. Instrucțiunile de completare se găsesc la acest link.

– Puteți alege să trimiteți formularul completat direct la biroul ANAF de care aparțineți, până la data de 25 mai 2023.

Puteți face o donație individuală dedicată Fondului Aspen pentru Leadership în contul bancar de mai jos. Precizați „Contribuție la Fondul Aspen pentru Leadership” și numele dumneavoastră în descrierea transferului.

Banca: Raiffeisen Bank
Sucursala: Dorobanți
Adresa băncii: Piața Dorobanți, nr. 1, Sector 1, București
Denumire cont: ASOCIATIA INSTITUTUL ASPEN ROMÂNIA
IBAN: RO70 RZBR 0000 0600 0786 0304

În calitate de persoană juridică română, puteți contribui la Fondul Aspen pentru Leadership prin încheierea unui contract de sponsorizare până la 31 decembrie 2023.