Începând cu 10 octombrie 2016, Dr Miljana Grbic a preluat funcția de Șef al Biroului OMS pentru România, iar începând cu 2018 deține funcția de Reprezentant OMS și Șef al Biroului OMS în România.

Dr. Grbic are o experiență vastă în medicină și sănătătate publică, a predat chirurgie și ortopedie în cadrul Universității din Pristina, Serbia și a derulat activități de prevenire și promovarea sănătății.

În activitatea din cadrul ONU, a lucrat în echipe pluri-culturale și pluri-disciplinare, în numeroase domenii legate de sănătate și dezvoltare, drepturile omului, determinanții sociali ai sănătății, refugiați și alte grupuri vulnerabile.

Dr. Miljana Grbic lucrează pentru OMS din 2002, mai întâi în calitate de consultant, iar din 2013 ca șefă a Biroului OMS pentru Serbia. Astfel, a contribuit la implementarea a numeroase inițiative ce reflectă prioritățile OMS și cele naționale, în special în ceea ce privește bolile transmisibile și netransmisibile, mediu, consolidarea sistemului sanitar, răspuns în situații de urgență.