Aspen Society of Fellows & Alumni (ASFA) este cea mai recentă inițiativă a Aspen Institute Romania (AIR) de a oferi o platformă actualizată pentru dialogul și reconectarea absolvenților tuturor programelor de leadership AIR (Aspen Fellows & Alumni). Misiunea ASFA este de a reuni Fellows și Alumni activi care doresc să se implice în viața Comunității Aspen și să profite de oportunitățile oferite de AIR și de rețeaua globală a tuturor Institutelor Aspen.

Pentru a cultiva o comunitate interconectată de lideri conduși de valorile Aspen, angajați în a crea un impact pozitiv și de durată asupra societății, Aspen Society of Fellows & Alumni introduce noi sinergii între membrii săi și gama largă de programe ale Aspen Institute România (Evenimente Publice, Programe de Politici Publice și Programe de Leadership), facilitând oportunități îmbunătățite de conectare între membrii săi.

Calitatea de membru al Aspen Society of Fellows & Alumni se bazează pe Contribuția Anuală ASFA de 150 EUR și este dedicată exclusiv absolvenților Programelor de Leadership ale AIR* (Fellows și Alumni) cu vârsta de cel puțin 19 ani.

Membrii Aspen Society of Fellows & Alumni se bucură de următoarele beneficii:

 • Acces la evenimentele de networking exclusive și dedicate membrilor Aspen Society of Fellows & Alumni, cum ar fi:
  • Seminarii leadership: Seminar Aspen de 2 zile dedicat exclusiv membrilor Aspen Society of Fellows & Alumni, organizat de AIR și facilitat de moderatori Aspen.
  • Alte formate de evenimente: Informal Talk with…; Aspen Socratic Evening; etc.
  • Întâlnirea participanților la diferite Programe de Leadership pe bază de bursă în momente specifice ale edițiilor în curs; dreptul de a vota câștigătorul Society of Fellows & Alumni Grant;
 • Oportunitatea de a participa la dezbateri organizate în cadrul diferitelor Programe de Politici Publice AIR (sugerând subiecte pentru dezbateri și beneficiind de acces prioritar);
 • Oportunitatea de a iniția sau co-crea un proiect sau un eveniment care implică Comunitatea Aspen, în cadrul Aspen Society of Fellows & Alumni și AIR;
 • Acces prioritar la Aspen Leadership Awards & Gala Dinner în condiții speciale (reducere exclusivă de 20%);
 • Oportunitatea de a fi selectați ca membri ai comitetelor de evaluare pentru Aspen Young Leaders Program (AYLP) și Aspen Public Service Leadership Program (APSLP), consiliind Institutul în procesele de selecție ale următoarelor cohorte;
 • Acces prioritar la principalele Evenimente Publice AIR (Bucharest Forum, Energy Summit, Healthcare Summit) în condiții speciale (prioritate în informare și înregistrarea prezenței);
 • Informare prioritară despre oportunitățile oferite de Aspen International Network și oportunitatea de a fi nominalizat de AIR pentru a participa la programe, evenimente internaționale etc.
 • Oportunitatea de a disemina informații și de a promova proiecte de care ar putea beneficia membrii Aspen Society of Fellows & Alumni sau care ar avea nevoie de asistență din partea membrilor ASFA.

Dacă ești deja parte a Comunității Institutului Aspen România, ca absolvent al unuia dintre Programele noastre de Leadership, și ți-ai dori să beneficiezi de statutul de membru al Aspen Society of Fellows & Alumni, urmează instrucțiunile de mai jos:

Completați Formularul de Membership și plătiți Contribuția Anuală ASFA pentru 2024, la butonul de donație de mai jos, pentru a vă bucura de acces imediat la evenimentele și beneficiile dedicate Societății Fellows & Alumni!

Alternativ, vă puteți înscrie în Aspen Society of Fellows & Alumni plătind Contribuția Anuală ASFA în următorul cont bancar. Vă rugăm să precizați „Aspen Society of Fellows & Alumni” însoțit de numele dumneavoastră și anul pentru care plătiți contribuția, în descrierea transferului.

Banca: Raiffeisen Bank
Sucursala Bancară: Dorobanți
Adresa băncii: Piața Dorobanți, nr. 1, Sector 1, București
Nume Cont: ASOCIAȚIA INSTITUTUL ASPEN ROMÂNIA
IBAN: RO58 RZBR 0000 0600 1044 4406

Contul furnizat este destinat transferurilor în RON. Suma necesară pentru acest transfer este echivalentul a 150 EUR în RON, conform cursului valutar actual.

*Aspen Institute Romania Fellows sunt considerați a fi absolvenții Programului Aspen Young Leaders și ai Programului Aspen Public Service Leadership.
Aspen Institute România Alumni sunt considerați a fi absolvenții tuturor seminariilor de leadership organizate de Aspen Institute România.

Pentru orice informație sau întrebare referitoare la Aspen Society of Fellows & Alumni, membership sau evenimente viitoare vă rugăm să îl contactați pe Mihai Cucu-Dumitrescu, Aspen Community & Society of Fellows & Alumni Coordinator, la mihai.cucu@aspeninstitute.ro.